Cautare

2559 de rezultate pentru "membri minori" (4.11 secunde)
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Peste 60 de membri fondatori si lideri ai organizatiilor de tineret ale PNL din 16 judete ale Transilvaniei s-au reunit ieri, la Cluj-Napoca, pentru a adopta o rezolutie privind actuala criza din partid.
Desi deocamdata spun ca inca nu au luat decizia finala, primarii Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian) si Mugur Mitrana (23 August) sunt deja "marcati" in portofoliul Organizatiei Judetene a PD Constanta, dupa cum sustin importanti membri ai formatiunii politice mentionate.
Filiala judeteana a Partidului Popular Arad a semnat protocolul de fuziune prin absortie cu PD, trecand la democrati cu toti cei 4.600 de membri.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a declarat ieri recurs impotriva sentintei Curtii de Apel Bucuresti, care a respins cererea CNA de suspendare a hotararii parlamentare prin care au fost prelungite mandatele a sase membri ai consiliului.
Deputatul Ioan Ghise afirma ca a primit in 2002 o adeverinta de la CNSAS ca nu a colaborat cu Securitatea ca politie politica si considera ca, daca pentru liberali conteaza legea, statutul si Codul etic si moral PNL, atunci el nu trebuie sanctionat, doar pentru ca asa propun 6 din 13 membri ai conducerii partidului.
Secretarul general adjunct al PC, Codrin ßtefanescu, a prezentat ieri un grup de 57 de fosti membri PSD Bucuresti, care s-au inscris in partid impresionati de primirea care le-a fost facuta si avand garantia ca vor fi lasati sa iubeasca pe cine vor.
Astfel, in indeplinirea functiilor si atributiilor ce ii revin, cei 11 membrii ai CNA vor emite decizii, instructiuni si recomandari in prezenta a cel putin 8 membri si cu votul a cel putin 7 membri.
Social-democratul a adaugat ca excluderea sa din partid se poate face si mai devreme de o luna, la organizarea unui congres al PSD, unde sa participe 200-500 de membri.
Filiala locala a Partidului National Liberal va analiza, in cadrul primei intalniri a Biroului Permanent, posibilitatea excluderii unuia dintre cei 15 membri ai biroului, Nicolae Bacila, aflat la finele saptamanii trecute in "tabara" celor care au aderat la platforma program lansata de "aripa Stolojan".
"Initiativa apartine membrilor PNTCD Mangalia, iar participantii la bal au fost alesi de Asociatia Pensionarilor "Callatis", din randul celor mai saraci membri ai acestei organizatii. ... PNTCD Mangalia numara, la ora actuala, 100 de membri activi, 200 membri simpli si circa 300 de simpatizanti.
Locatia aleasa i-a nemultumit pe unii membri ai Comitetului Executiv, care isi faceau probleme ca vor ramane inzapeziti in drum spre Sinaia din cauza vremii neprielnice si a blocajelor din trafic.
"Sunt 25 de demisionari din 1.800 de membri, cat are organizatia municipala. ... Oprea a declarat ca valul de demisii este un semnal ca au plecat "oportunistii" din partid, care va aduce noi membri PNL:
Dupa multi ani de strategii politice, extrema dreapta a anuntat ca a depasit limita de 20 de eurodeputati necesara formarii unui bloc parlamentar in Parlamentul European, gratie noilor membri din Romania si Bulgaria.
Reprezentantii Romaniei in PE vor fi primiti astazi oficial ca noi membri ai Parlamentului European, unde nu vor beneficia de un debut de acomodare, ci vor participa direct la momente cu adevarat importante pentru legislativul european, potrivit NewsIn.
vechilor membri democrati care sunt asteptati pentru revigorarea a ceea ce a fost candva PNTCD.
Eugen Durbaca a tinut ieri sa explice motivul pentru care a ramas fara presedinte si membri la filiala conservatoare de la Tecuci. ... De fapt acolo nu aveam decit vreo 10-20 de membri", a declarat Eugen Durbaca. ... Mi-a spus ca totul merge bine si ca avem foarte multi membri.
Comisia de cod electoral are in componenta 15 membri, iar hotararile se adopta cu votul a cel putin doua treimi din numarul membrilor comisiei, ceea ce inseamna ca principiile care vor fi supuse votului vor trebui votate de cel putin 10 dintre membrii sai.
Tot la capitolul "intariri", presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir a declarat ca sambata, atunci cand va avea loc o conferinta de presa a liberalilor locali, vor fi prezentati noi membri de partid. ... vechi membri.
peste 2.000 de membri ai PD Olt s-au inscris joi in organizatia judeteana a PSD. ... S-au mai inscris in PSD Olt 2.100 de fosti membri PD, a precizat Ion Toma.
google-analytics.com